Voorkom slaaprijden

Voorkom slaaprijden

Al vele jaren ben ik werkzaam als natuurgenezer. Het is me opgevallen dat vooral de laatste jaren veel chauffeurs mijn praktijk bezoeken met diverse klachten. Hun grootste probleem is dat ze door slaap worden overvallen, ook al houden ze zich aan de rij- en rusttijden.
Via oogdiagnose en voetreflextherapie is heel duidelijk te zien en te voelen wat de oorzaak kan zijn. Mede met behulp van mijn studie voeding en beweging probeer ik hier de oplossing te geven.

Soms wordt er door de alvleesklier wel insuline gemaakt maar komt het niet daar waar het nodig is. Er ontbreekt een schakel in de keten om dat wat nodig is in de cel te laten opnemen. De cel zit als het ware op slot. Hiervoor bestaan voedingssupplementen die de opname in de cel bevorderen en ons lichaam in balans brengen bijvoorbeeld 1 Multi Pro Gluco (Firma Bonusan).
Deze zijn te vergelijken met een sleutel die de cel van slot haalt. Mensen die hier last van hebben worstelen met een schommelende bloedsuikerwaarde. Dan is gezond eten heel belangrijk.

Boekje bestellen

De kosten zijn € 3,95.
Te bestellen via onderstaand bestelformulier of tel: 0418-632516.

Hierbij bestel ik stuks "VOORKOM SLAAPRIJDEN" à € 3,95 per stuk.

De kosten hiervan zijn:

Te versturen naar:

Naam:
E-mail:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:

Het boekje is nu ook te downloaden via de App Store!

Klik op de button…

Verkrijgbaar in de App StoreVoorkom slaaprijden

Voorkom slaaprijden